Samenwerking

ARN is in 1995 opgericht onder de voormalige naam Auto Recycling Nederland. Vier partijen die de autobranche in Nederland vertegenwoordigen – BOVAG, RAI Vereniging, STIBA en Vereniging FOCWA schadeherstel – stonden aan onze wieg en leveren nog altijd een belangrijke bijdrage aan ons succes.

In 2013 heeft ARN de activiteiten van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) overgenomen. Een logische stap om ook de verduurzaming van het nog rijdende wagenpark op een hoger plan te tillen.

ARN kan haar taken bovendien alleen realiseren dankzij de intensieve samenwerking met meer dan driehonderd bedrijven in de autorecyclingketen. De ARN autodemontagebedrijven, inzamelbedrijven, recyclingbedrijven, tussenhandelaren en metaalrecyclingbedrijven zijn stuk voor stuk onmisbaar.

We werken graag samen verder om te komen tot volledige autorecycling. En we staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden. Bent u geïnteresseerd in samenwerking met ARN of wilt u zich als erkend ketenpartner aansluiten bij ARN? Neem dan contact met ons op.


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

ARN

Postadres
Postbus 12252
1100 AG Amsterdam Zuidoost

T – (020) 6613181
E – info@arn.nl

Bezoekadres
De Entree 258
1101 EE Amsterdam Zuidoost

ARN Recycling

Post- en bezoekadres
Biezenwei 3
4004 MB Tiel

T – (0344) 636850
E – info@arn.nl